Verkoop van uw woning

Waarom zou u De Koning Groep B.V. inschakelen bij de verkoop van uw huis?

 

Nodig u ons eens uit voor een oriënterend gesprek.

Wij nemen graag de tijd om u toe te lichten hoe wij kwaliteit, integriteit en deskundigheid al ruim 20 jaar naar volle tevredenheid toepassen bij de verkoop van woningen. Wij geven u, in alle openheid, inzicht in onze werkwijze en adviseren u geheel vrijblijvend. Na afloop van het gesprek krijgt u van ons een schriftelijkverslag met daarin een waarde-indicatie, een voorstel voor courtage en een plan van aanpak.

Gunt u ons de verkoopopdracht, dan wordt u door één van onze makelaars begeleid bij het gehele verkoopproces. Deze makelaar is uw aanspreekpunt binnen ons kantoor.
In overleg met u bepalen we de verkoopstrategie:
  • Wat is de juiste vraagprijs in de huidige markt?
  • Wat is de beste verkooppresentatie voor uw object?
  • Wat is de doelgroep en hoe bereiken we die?
  • Wij hebben de expertise, het netwerk en de juiste relaties om uw huis op de beste wijze te presenteren.

Wij verzamelen de ontbrekende stukken mede met het oog op uw informatieplicht, verzorgen de foto’s, de verkooppresentaties en publicaties naar de collega makelaars, de websites en de media. Wij plannen in overleg met u de bezichtigingen en begeleiden en informeren potentiële kopers. Op de door u gewenste manier houden wij u op de hoogte van de status en de voortgang. Wij voeren namens u de verkooponderhandelingen en kijken op een creatieve manier waar voor u de kansen liggen.
Indien er overeenstemming is bereikt, begeleiden wij u bij het schriftelijke vastleggen in het koopcontract tot en met de uiteindelijke levering bij de notaris.

Deeldienst
In overleg is het mogelijk De Koning Groep voor een gedeelte van het traject in te schakelen.